Portfolio

nieścior logo

Masarnia B.J. Nieścior jest rodzinnym zakładem przetwórstwa mięsnego założonym przez Bernadettę i Józefa Nieścior w 1991r. Zakład znajduje się w miejscowości Księżpol k/Biłgoraja w województwie lubelskim. Od samego początku istnienia do dnia dzisiejszego towarzyszy nam nieustanny rozwój naszej działalności, ze szczególnym naciskiem na jakość i bezpieczeństwo produkowanych przez nas wędlin.

Sukces naszej działalności opiera się na doskonałym połączeniu tradycji i nowoczesności. W procesie produkcyjnym wykorzystujemy sprawdzone receptury, oraz zaawansowane rozwiązania technologiczne, co pozwala nam na uzyskiwanie wyrobów o znakomitym smaku i wysokiej jakości. Posiadamy profesjonalną ubojnię trzody chlewnej i bydła, linie rozbioru i przetwórstwa mięsa, oraz konfekcjonowania wędlin. Wszystkie te działy wyposażone są w nowoczesny park maszynowy obsługiwany przez wykwalifikowanych i doświadczonych pracowników. Sprawną dystrybucję zapewnia nowoczesny magazyn ekspedycyjny, zaplecze logistyczno – transportowe, oraz sieć kilkunastu sklepów firmowych i odbiorców hurtowych.

Masarnia B.J. Nieścior w kwietniu 2004 r. została wpisana na listę Głównego Lekarza Weterynarii i posiada pełne uprawnienia do handlu na rynku wspólnotowym Unii Europejskiej.

Nasz asortyment to ponad 100 gatunków najwyższej jakości wyrobów wędliniarskich produkowanych z wykorzystaniem mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego, przyprawionych naturalnymi przyprawami i poddanych tradycyjnemu wędzeniu lub pieczeniu. Oferujemy luksusowe wędliny dla wyrafinowanych smakoszy. Wędzonki, kiełbasy, wyroby podrobowe i garmażeryjne idealne na codzienne rodzinne posiłki, eleganckie przyjęcia i bankiety, a także produkty półprzetworzone i grillowe niezastąpione podczas spotkań i pikników na świeżym powietrzu.