Portfolio

logo_jbb

Firma JBB istnieje na rynku od 1992. W ciągu kilkunastu lat działalności zdobyła pozycję niekwestionowanego lidera w branży przetwórstwa mięsnego. Zaczynała jako niewielki zakład, w którym pracowało zaledwie kilkanaście osób. Z roku na rok firma rozrastała się i zatrudniała coraz więcej pracowników. Obecnie jest ich w JBB ponad 1000.
Zakład ma swoją siedzibę w Łysych, w północno-wschodniej Polsce. Jednakże, dzięki doskonale rozwiniętemu własnemu transportowi, wędliny JBB trafiają na stoły w całej Polsce.

Jakość i smak  wyrobów JBB cieszą się wielkim uznaniem smakoszy, a polędwica sopocka, szynka z Łysych, polędwica łososiowa, kiełbasa krakowska, tyrolska, szynka z beczki, szynka z piersi, kiełbasa po chłopsku czy polędwica miodowa są stałym elementem codziennych zakupów i posiłków.

Zakład posiada Wdrożony system bezpieczeństwa HACCP oraz ISO 9001:2008 i ISO 22000:2005 i jest pod stałym nadzorem Weterynaryjnej Inspekcji.